Choď na obsah Choď na menu
 


Čokoládový koláč

13. 2. 2012

 Ingrediencie

·                                 200 g tmavej čokolády s min. obsahom kakaa 65%

·                                 50 g polohrubej múky

·                                 120 g cukru

·                                 4 vajcia

·                                 100 g masla

·                                 štipka soli

Postup

Maslo a čokoládu polámanú na kúsky roztopíme vo vodnom kúpeli. Vajcia, cukor a štipku soli vymiešame do penista a spojíme s mierne vychladnutou čokoládou. Múku preosejeme a opatrne zamiešame do cesta. Rúru predhrejeme na 180 °C. Cesto vlejeme do vymastenej tortovej formy a pečieme cca. 20 minút. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrom, mandľami, orieškami, horúcim ovocím alebo šľahačkou podľa chuti.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 


Posledné fotografie



Archív

Kalendár
<< august / 2018 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 9845
Mesiac: 278
Deň: 21