Choď na obsah Choď na menu
 


Šunkovo - broskyňová chuťovka

13. 2. 2012

 Ingrediencie

·                                 4 plátky šunky (1=cca 175g) Broskyňová omáčka: 250 g vykôstkovaných a pokrájaných čerstvých broskýň

·                                 1 limeta

·                                 2 ČL jemne pokrájaného ďumbieru

·                                 2 ČL medu

·                                 2 PL olivového oleja

·                                 4 nasekané jarné cibuľky

·                                 morská soľ

Postup

Na panvici rozohrejeme olej a postupne opekáme plátky šunky. Každú stranu 4 minúty. Opečené plátky udržujeme v teple. V miske zmiešame broskyne, limetovú šťavu, kôru, ďumbier, med a olivový olej. Vidličkou zmes roztlačíme. Pridáme jarné cibuľky, soľ a všetko dobre premiešame. Opečenú šunku podávame teplú s broskyňovou omáčkou.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
 

 


Posledné fotografie



Archív

Kalendár
<< august / 2018 >>


Štatistiky

Online: 1
Celkom: 9845
Mesiac: 278
Deň: 21